Myst IV: Revelation

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. szeptember 28. (19 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 360° fokos panoráma, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Ubisoft

Kiadó: Ubisoft

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Myst 4-ben az első részben megismert testvérpáros sorsával ismerkedhetünk meg, illetve ki kell szabadítanunk Atrus lányát, Yeeshat. A negyedik rész már szinte csak a nevében emlékeztet a legendás sorozatra, a 2000-es évek közepén megjelent játék az aktuális trendeknek megfelelően új irányítást, és valamivel interaktívabb kezelést kapott. A Myst 4 immáron teljes mértékben a Ubisoft játéka, a fejlesztést is teljes mértékben átvették a harmadik részt jegyző Presto Studiostól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.