Myst III: Exile

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. május 8. (23 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 360° fokos panoráma, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Presto Studios Inc.

Kiadó: Ubisoft

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Riven folytatása, egyben a Myst sorozat harmadik része. A játék 10 évvel a második rész eseményei után játszódik. A 2001-ben megjelent alkotás ezúttal 360 fokban forgatható belső nézetet használ a hagyományos point&click irányítás mellett. A Myst harmadik része az első a sorban, amelyet nem az eredeti kreatív alkotócsapat hozott létre, hanem a Ubisoft bábáskodása alatt tevékenykedő, és a Journeyman Projecttel renomét szerző Presto Studios készítette.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.