Mundaun

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 16. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Hidden Fields

Kiadó: MWM Interactive

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

Miután a főhős megtudja, hogy nagyapja egy rejtélyes tűzbalesetben vesztette életét, úgy dönt, hogy újra elutazik Mundaunba, ahol gyermekkora óta nem járt. Hamarosan rájön, hogy valami régi és ördögi dolog kísérti a még élő lakosokat. A baljós események mögött rejlő titok kiderítése a játékost egy fantáziadús utazásra viszi fel egészen a Mundaun-hegyre: a meredek rétektől a köves mezőkön át a hófödte csúcsig.

A Mundaun egy kézzel-rajzolt horror mese, amely az Alpok egy sötét, eldugott völgyében játszódik. Járd be az érdekes területeket, amelyek tele vannak felfedezésre váró titkokkal. Védd meg magad az ellenségektől, vezess járműveket, töltsd fel a leltáradat és oldj meg különféle rejtvényeket.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.