Mr. Shadow

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. november 17. (7 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: bycomb

Kiadó: bycomb

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Mr. Shadow egy 2D-s, point-and-click kalandjáték, amelyben a játékosnak a megszokott, egyszerű kezelőfelületen keresztül kell különböző rejtvényeket megoldania.

Mr. Shadow az Árnyak ura. Megállíthatatlanul gyűjti a fényt és viszi magával sötét zugába, ahonnét csak a legbátrabbak képesek azt visszaszerezni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.