Moncage

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 16. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Optillusion Games

Kiadó: X.D. Network Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Moncage egy fejtörőkkel teli kalandjáték, amelyben a játékos egy magányos világot fedez fel egy titokzatos kocka alakú eszközbe zárva. Ennek a kocka alakú eszköznek minden egyes oldala más-más jelenetet jelenít meg. A játékosnak meg kell találnia az egyes jelenetek közötti kapcsolatot és megoldani a kocka rejtélyét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.