Minecraft: Story Mode - Season Two

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. július 11. (7 éve 5 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D, PixelArt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Most, hogy Jesse és bandája megszüntette a "Hervasztó vihart", megmentette a világot, és teljes mértékű szuperhősökké váltak, az élet egy kicsit bonyolultabbá vált számukra. Több felelősséggel és kevesebb kalandozásra szánt idővel, a régi barátságok elkezdtek elhalványulni - legalábbis addig, amíg Jesse keze el nem tűnik egy hátborzongató kesztyűben, amely egy ősi, vízalatti templomhoz tartozik. Együtt a régi és új társaival Jesse egy vadonatúj utazásra indul.

Az évad epizódjai:
Episode 1: Hero in Residence
Episode 2: Giant Consequences
Episode 3: Jailhouse Block
Episode 4: Below the Bedrock
Episode 5: Above and Beyond

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.