Minecraft: Story Mode (Season 1)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 13. (8 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D, PixelArt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A híres sandbox játék interaktív filmes változata a Telltale jóvoltából. Az ötödik epizód megjelenése után a fejlesztők további három részt jelentettek be, de ezeket csak külön csomagban lehet megvásárolni Minecraft: Story Mode - Adventure Pass címen.

Az első évad epizódjai:
Episode 1: The Order of the Stone
Episode 2: Assembly Required
Episode 3: The Last Place You Look
Episode 4: A Block and a Hard Place
Episode 5: Order Up!

Adventure Pass epizódok:
A Portal to Mystery
Access Denied
A Journey's End?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.