Milo and the Magpies

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 7. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hidden object

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Johan Scherft

Kiadó: Second Maze

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A Milo and the Magpies egy történetorientált(!) hidden object játék, amiben egy Milo névre hallgató, eltévedt kismacskának kell segítenünk hazajutni. Ezt megnehezíti néhány huncut szarka (nem a tolvaj, a madár fajta :)). A kaland érdekessége, hogy nem egy játékfejlesztő, hanem a hazájában eléggé ismert festőművész készíti, így igen csak különleges látványvilágra számíthatunk benne.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.