Midnight Quest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. január 16. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sergey Romanko

Kiadó: Sergey Romanko

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék főszereplője egy fiatal srác, aki elvállalja, hogy asszisztálni fog egy híres tudós időmanipulációs kísérletéhez. A kísérlet balul sül el, a laboratórium felrobban, a tudós pedig meghal. Nehéz a helyzet, de a srácnak adatott egy esély, hogy helyrehozza a dolgokat és megmentse a mentorát.

A játék hagyományos point and click elemekkel és fejtörőkkel telepakolt kalandjáték, melyet az ukrán Sergey Romanov írt és tervezett.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.