Midnight Girl

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 6. (9 hónapja 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Italic

Kiadó: Italic

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A játék a hatvanas évek közepén, Franciaországban játszódik. A játék történetét, hangulatát és stílusát Párizs városa, a belga képregények és a hatvanas évek mozijai ihlették.

A tinédzser Monique besurranó tolvajként élvezi az életet Párizsban. Egy balul sikerült rablás után börtönbe kerül, és itt egy rejtélyes rabbal és tolvajtárssal találkozik. A rab értékes gyémántról tesz említést, amelyet egy titkos földalatti páncélteremben őriznek Párizs szívében. Megállapodnak, hogy együtt próbálják meg ellopni a gyémántot, és ez egy katolikus kolostoron, egy párizsi metróállomáson és a katakombákon keresztül vezeti a hőseinket.

A játék leginkább a történetre és a hangulatra összpontosít. A játékmenetben a lopakodás, a felfedezés és a rejtvényfejtés elemei keverednek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7/10 - A műfajjal való ismerkedésre tökéletes
2023. október. 13.
A játékot az üzemi konyhán egy klasszikus recept alapján elkészített, finom, ízlésesen tálalt ételhez tudom hasonlítani. Nincs benne hiba, de ha már évek óta ezt esszük, vagy esetleg különlegesebbeket is, akkor már bizony unalmas. Bátran ajánlom viszont a fiatalabb korosztálynak, vagy olyanoknak, akik most ismerkednek a műfajjal.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Midnight Girl
Teszt
9 hónapja 16 órája (2023. október 13.)

Midnight Girl

„Lopni, megyünk lopni...” ahogy magyar rapper barátunk mondaná. De így is van, mivel az általunk irányított lányka – név szerint Monique – bizony ezzel keresi a...