Memoranda

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 25. (7 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Bit Byterz

Kiadó: Digital Dragon

Platform: Windows/DOS, Mac OS, SteamOS/Linux

Leírás:

A Memoranda egy kézzel rajzolt, point and click kalandjáték, mely hangulatában korunk egyik legszürreálisabb írója, Haruki Murakaminak műveinek világát szeretné a képernyőre megidézni. A kaland egy fiatal lány történetét meséli el, aki lassanként ráébred, hogy nem emlékszik a saját nevére és lassanként semmi másra se. Vajon teljesen elveszti a memóriáját?

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Memoranda magyarítása
Hír
3 éve 4 hónapja (2021. február 20.)

Elkészült a Memoranda magyarítása

A Haruki Murakami műveinek világát bemutató kalandjáték mostantól magyar nyelven is élvezhető.