Mask of the Rose

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 8. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Üdvözöljük Fallen Londonban: egy sötét, vidám gótikus alvilágban, ahol a halál csak átmeneti kellemetlenség, a patkányok beszélnek, és a pokol csak egy kőhajításnyira van.

Egy ismeretlen alkunak köszönhetően London most egy hatalmas barlangban található a föld alatt. Itt lent nem süt a nap, és a parlament a Temzébe süllyedt. Viktória királynő soha nem jön ki a palotájából. A macskák kémkednek gazdáik után, és külföldre suttogják titkaikat. A szigorúan vett viktoriánus társadalom szövete kezd szétfoszlani.

Új urak vannak hatalmon. De miért olyan... magasak? És mindig álcázzák magukat? És miért érdeklik őket annyira a szerelmi történetek?

Még maga a halál is tartogat itt egy csavart: a Bukást követő első gyilkosság áldozata sokkal jobban érzi magát, mint illene és nagyon szeretné, ha igazságot szolgáltatnának. Csak az a probléma, hogy az orvos, aki közvetlenül a halála előtt kezelte, a lakótársa, Archie az első számú gyanúsított...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.