Lust for Darkness

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 12. (6 éve 1 hete)

Műfaj: Erotikus, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Lust for Darkness egy erotikus, pszicho-horror kalandjáték. A játékot a független Movie Games stúdió fejlesztette. A játék elkészítésének finanszírozására a fejlesztők a Kickstartert vették igénybe.

A főszereplő (Jonathan Moon) levelet kap feleségétől, aki ismeretlen körülmények között, több mint egy évvel ezelőtt eltűnt. Egy telefonhívás során kapott információ nyomán eljut a Yelvertonékhoz tartozó komor viktoriánus kúriába, ahol egy titkos okkult szertartás zajlik. Mint kiderül, a főszereplő egy sokkal mélyebb összeesküvésbe keveredik, amelyben evilágon kívüli sötét erők is részt vesznek. A kúria egy Lusst'ghaa nevű alternatív dimenzióval áll kapcsolatban, amelyet degenerált lények népesítenek be. Több száz évvel ezelőtt ezek a lények úgy alakították át a testüket, hogy örökös extázist élhessenek át.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Lust from Beyond

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7/10 - Összességében egy vegyesfelvágott
2023. szeptember. 26.
Összefoglalva az eddigieket, egy vegyesfelvágottat kapunk, szerencsére nem a zombiszalámi fajtából. Látszik, hogy foglalkoztak vele, nem csak úgy összecsapták. Útkeresésnek gondolom ezt a fejlesztők részéről. Folytatása is készült a játéknak, valamint két demó jellegű rövidebb epizódot is kaptunk, amiben már látható, milyen irányba indult tovább a csapat. Nem egy kötelező darab, de aki valami újat akar tapasztalni, tegyen vele egy próbát. 7 pontot megérdemel a tízből.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Lust for Darkness - kalandozások a kéj dimenziojában (is)
Teszt
8 hónapja 3 hete (2023. szeptember 26.)

Lust for Darkness - kalandozások a kéj dimenziojában (is)

A címből is már sejteni lehet, de egy rövid bepillantás a játék adatlapjába és képeibe már nyilvánvalóvá teszi, hogy egy erotikával átitatott játékról van szó....