Lula: The Sexy Empire

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. április 16. (26 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Interactive Strip

Kiadó: Take 2 Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy rosszul sikerült bankrablás után rosszéletű főhősünk egy sivatag közepén álló kisvárosba menekül az FBI elöl, ahol megismerkedik a kíváló testi adottságokkal rendelkező Lulaval. Nem kell sokat gondolkodniuk, hogy rájöjjenek: egy kamera és egy szép hölgy jelenlétével vajon miből lehet gyorsan sok pénzt csinálni. Az elsősorban stratégiai vonalat erősítő és könnyen játszható alkotásban az egyik kendőzetlen erotikus kalandjátékot tisztelhetjük a személyében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.