Lucy Dreaming

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 18. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Lucy Dreaminget a klasszikus 90-es évekbeli point-and-click kalandjátékok ihlették, a gyönyörűen megvalósított pixel-art stílustól a szarkasztikus humorig.

A Lucy Dreaming főszereplője a címben is szereplő éles eszű kislány, Lucy, akit visszatérő rémálmok gyötörnek. A játékosok Nagy-Britannia külvárosi világában merülhetnek el, miközben Lucynak segítenek feltárni a nyugtalanító álmainak titkait. De vigyázniuk kell, mert a kislány tudatalattija egy mély nyúlüreg, amelyet intrikák, kalandok és rendkívüli lények tarkítanak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.