Lost Horizon 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 2. (8 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Animation Arts

Kiadó: Deep Silver

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A hidegháború árnyékában Fenton Paddock élete legnehezebb harcával néz szembe. Míg a feszültség a szuperhatalmak között azzal fenyeget, hogy széttépi a világot, a brit katonának meg kell mentenie a családját, akik egy hatalmas ellenség fogságába kerültek. Kalandja messze túlvezet a vasfüggönyön, és végül egy titokzatos, feltérképezetlen területre vezet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.