Lorelei and the Laser Eyes

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 16. (1 hónapja 4 napja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Felfedezős, Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Fejlesztő: Simogo

Kiadó: Annapurna Interactive

Platform: Windows/DOS, Switch, SteamOS/Linux

Leírás:

Egy nő – akit egy különc férfi azért hív meg egy régi szállodába valahol Közép-Európában, hogy részt vegyen egy rejtélyes projektben –, belekeveredik egy egyre veszélyesebb és szürreálisabb illúziójátékba.

A fejlesztők arra invitálnak, hogy te is ess bele ugyanabba a nyúlüregbe, egy nem lineáris rejtélybe, amelyben rengeteg fejtörőt találsz, amelyeket megfejtvén egyre közelebb kerülsz a Lorelei és a Lézerszemek rejtélyének megfejtéséhez.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.