Lone Echo

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. július 20. (6 éve 11 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Fejlesztő: Ready at Dawn

Kiadó: Oculus VR, LLC

Platform: Windows/DOS, Oculus

Leírás:

A játékban Jack "bőrébe" bújunk, aki egy fejlett kibernetikus mesterséges intelligencia és a Szaturnusz gyűrűi körül található bányászati létesítményben állomásozik. Olivia Rhodes kapitány mellett technikai leleményességét és futurisztikus eszközeit a különféle kihívások és akadályok leküzdésére használja, miközben egy titokzatos térbeli anomáliát is felfedez.

A játék csak a VR eszközökre, pontosabban csak Oculus Riftre készült és talán ennek is köszönhető a hatalmas sikere és elismerése - 2017-ben szinte az összes VR díjat bezsebelte. A játékhoz VR többjátékos mód is készült Arena címen.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.