Lona: Realm of Colors

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 9. (3 éve 2 hete)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

Kickstarter kampány által megtámogatott, kézzel-festett és nagy műgonddal készített kalandjáték.

A játék főhőse Lona, aki festőként a saját félelmeit és szomorú múltját a műveibe komponálja bele. De Lonában ott van a vidámság is, tehát a mi feladatunk az lesz, hogy az absztrakt festményei mögött egyensúlyba helyezzük a valódi és szürreális érzelmi ecsetvonásokat. A sötét, logikus és realisztikus világot Mr. Ruppel, a varjú uralja. A vidám, színes és szürrealisztikusat pedig Ms. Schmidt, a macska. Az egyes univerzumokból felhasználhatjuk és átvihetjük a tárgyakat, színeket a másik univerzumba, hogy megalkossuk a lehető letökéletesebb egyensúlyt a két világ között.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sikeres volt a festői szépségű Lona kampánya
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 27.)

Sikeres volt a festői szépségű Lona kampánya

1253 embernek köszönhetően még szeptemberben sikerült összegyűjteni a játékra a kívánt összeget a Kickstarteren. Mi sajnos elsiklottunk efelett, de itt az idő,...