Little Big Adventure 2 - Twinsen's Odyssey

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. május 31. (27 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Az 1990-es évek akció-kaland mániájának köszönhetjük a stílus egyik legjobbjait, a Little Big Adventure két részét. A megjelenésekor 600 ezer példányban elkelt második részben a képzeletbeli Twinsun bolygóra látogathattunk el, ahol, ha nem is békésen, de többféle humanoidok is élnek egymás mellett immáron megszabadulva Dr. FunFrock szörnyű diktatúrájától.

Az első rész után eltelt idő során Twinsen és Zoe összeházasodtak és nagyban várják a "trónörökös" érkezését .A boldogságukat csupán egy szörnyű vihar fellegei árnyékolják be, ugyanis a zimankóban megsérült a kedvenc sárkánybarátjuk, Dino-Fly és minél gyorsabban gyógyírt kell találniuk a bajára. Ha mindez nem lenne elég, a zápor eláltával békésnek tűnő, de valójában a planéta elfoglalására vágyó idegen is érkeznek. Twinsen most se fog unatkozni, az tuti!

Az új rész az elsőtől eltérően nagyrészt 3D-s, poligonos környezetből álló grafikából áll, a felülnézetes, renderelt helyszínek leredukálódtak az épületek belső tereire és egyes labirintusokra. Az eredetileg 1997-es játék 2015-ben érkezett meg Steamre, felújított, vagy mobilos kiadásról azóta sincsen szó.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Videókon a rajongói LBA felújítás, megjelent az évfordulós zenei album
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 6.)

Videókon a rajongói LBA felújítás, megjelent az évfordulós zenei album

A Little Big Adventure sorozatért már több mint 25 éve rajongunk sokan, de a pálmát szerintem Greg Wojciechowski viheti el, aki már idestova 10 éve dolgozik egy...

Új LBA készül!
Hír
2 éve 9 hónapja (2021. szeptember 8.)

Új LBA készül!

Vagy valami ilyesmi. Az elmúlt évek során több rajongói projekt is létezett, ami a Little Big Adventure 1-2 feltámasztását tűzte ki céljául, ezekről mi is számo...