Les Manley in: Search For The King

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1990. január 15. (34 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Szöveges

Fejlesztő: Accolade, Inc.

Kiadó: Accolade, Inc.

Platform: Windows/DOS, Amiga

Leírás:

A Les Manley sorozat első része, melyben a címben szereplő, kissé kocka, Les Manley-t irányítjuk. Az unalmas életét egy millió dolláros értékű nyeremény lehetősége dobja fel, amit akkor kap kézhez a szerencsés, illetve ügyes illető, ha képes lefényképezni a "Királyt". Les úgy dönt, hogy megpróbálja a lehetetlent, hisz úgy sincs veszítenivalója, ráadásul így talán végre megszerezheti álmai asszonyát is.

A játék félig point and click és félig szöveges kalandjáték.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.