Leisure Suit Larry 7: Love for Sail!

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. október 31. (27 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Larry utolsó hivatalos kalandján nem kezdődnek valami jól a dolgok: az előző részben meghódított Shamara otthagyja őt a lakásában kikötözve, egy égő cigarettacsikket az ágyára dobva, aminek köszönhetően az egész lakás felgyullad, hősünknek pedig menekülnie kell. Szerencséjére egy jegyet talál Captain Thigh hajójára, Larry pedig nem késlekedik és azonnal a fedélzetre siet. Persze Larry lelki szemei előtt csak az lebeg, hogy megkaphassa Thigh kegyeit, ezért hajlandó minden szívatáson átesni a szerelemhajón. A Larry 7 technikailag magasan a legjobban kivitelezett játék a sorozatban, tartalmában és interaktivitásában is a legjobb Larry játékok között van. Al Lowe méltó búcsúja a szériától, amely a zsáner lecsengésének egy kíváló hattyúdalaként maradt meg az utókor emlékezetében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.