Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1989. november 3. (34 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A harmadik Larry játékban főhősünk úgy érzi megtalálta az igaz szerelmet és vígan éldegél a Trópusi szigeteken a feleségével míg egy napon... a hölgy kiebrudálja otthonról, a főnöke kirúgja a munkahelyéről, Larrynek pedig újra meg kell találnia önmagát darabokra tört magánéletében. Az erotikus témát bőségesen felvonultató sorozat harmadik része az elődök által megkezdett úton halad, szöveges kezelőfelületet és ugyanazt a grafikai motort használva. Ezúttal azonban nem csak Larryt irányíthatjuk ebben a játékban, hanem a címben is szereplő Pattit, az enigmatikus és szépséges hölgyeményt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.