Late Shift

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 18. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Late Shift egy 100%-ig interaktív film, amelyben döntéseinkkel befolyásolhatjuk a cselekmény irányát. Az FMV thriller története egy Matt nevű srác körül forog, akit rákényszerítenek egy eleinte tökéletes rablásnak tűnő bűncselekményre. A dolgok persze nem úgy alakulnak, ahogy azt a tolvajok tervezték, ezért az események nem sokkal később igencsak felpörögnek Matt körül.

A döntéseink valóban megváltoztatják a cselekményt - összesen 7 különböző befejezése van - és az egyébként rövidke játékidőt jelentős mértékben meg tudják növelni egy-egy újrajátszással.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.