Larry Lotter and the Test of Time

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. december 17. (7 éve 6 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Crystal Shard

Kiadó: Crystal Shard

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Eljött a záróvizsgák ideje a varázslók egyetemén, és a hírhedt lógós Larry Lotter mindegyiken megbukni készül, mert tanulás helyett inkább a sörözéssel foglalkozott. Utolsó reménye, hogy úgy csal, mintha nem lenne holnap. Az idő visszafordítására szolgáló varázslat segítségével lehetőséget kap arra, hogy újrakezdje a napját, amíg át nem megy az összes vizsgán.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.