Land of Screens

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 4. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Serenity Forge

Kiadó: Way Down Deep

Platform: Windows/DOS, Mac OS, Switch

Leírás:

Amikor a főszereplő Holland online élete egy friss szakítás miatt lángokba borul, új célt tűz ki maga elé, mégpedig, hogy megszabaduljon a közösségi média nyomásától, és felfedezzen néhány új, valós kapcsolatot. De bárhová is megy Holland, minden személy a képernyőjét bámulja. Régi barátok és új ismerősök segítségére lesz szüksége – és nekik is a lány segítségére –, hogy elkerülje az online őrületet, és végre kikapcsolódjon egy kicsit.


Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.