Lacuna

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 20. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Noir

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Főhősünk Neil Conrad, CDI ügynök. Amikor egy nap egy gyilkosság hírére ébred, még csak nem is sejti, hogy hamarosan nem csak a saját életét forgatja fel az ügy, de az egész Naprendszerét. Neilnek  kérdéseket kell feltennie, bizonyítékokat kell gyűjtenie és össze kell raknia a darabkákat, hogy a sötét ügy végül felfedje magát… vagy nem. A történet ugyanis olyan irányba folyik, amilyen döntéseket meghozunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Lacuna - újabb pixeles sci-fi noir érkezik
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 23.)

Lacuna - újabb pixeles sci-fi noir érkezik

Az elmúlt években újra aranykorukat élik a pixeles kalandjátékok, és a jó hír az, hogy nagy részük igazán jól is sikerül. A minap egy új játékkal bővült a...