Kredolis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 27. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Kredolis egy belső-nézetes, narratív puzzle-kalandjáték rengeteg rejtvénnyel és szerkentyűvel.

Miután Atlantisz elbukott és víz alá merült, egyik szigete végül a felszínen maradt. A régi lakosok közül már senki nem él rajta, és az 1970-es években egy titokzatos intézet vette birtokba azt, hogy aztán nem sokkal később ez a sziget is eltűnjön a térképekről. A játék főszereplőjeként egy viharban hajótörést szenvedünk a szigeten, és erre az atlantiszi romokkal és az intézet építményeivel teli helybe botlunk. Az intézet tudósai által hátrahagyott történeteket követve kell megtudnunk, hogy mi történt a szigettel, valamint meg kell találnunk a hazafelé vezető utat. De van még egy lehetőség, belépni az elsüllyedt világítótoronyba, amely lehet, hogy Atlantisz mélyére vezet bennünket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kredolis – pár hét múlva ismét Atlantiszra utazhatunk
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. szeptember 18.)

Kredolis – pár hét múlva ismét Atlantiszra utazhatunk

A mindössze egyetlen személy által fejlesztett puzzle-játék alaposan megizzasztja majd az agytekervényeinket.