Know by Heart

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 10. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ice-Pick Lodge

Kiadó: Ice-Pick Lodge

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A "Know by Heart..." egy játék a veszteség elfogadásáról. A cselekmény, a zene, az intuitív játékmenet és a hangulatos minijátékok együttesen egy olyan illúziót szőnek, amelyben az ember rövid időre visszatér a gyermekkorába, és elkerülhetetlenül felnő, és az az érzésünk, hogy az idő kicsúszik az ujjaink közül.

A játékosok egy vidéki orosz kisváros csendes életét élhetik át, ahol még mindig láthatók és hallhatók a szovjet korszak nyomai és visszhangjai.

Misha, a főszereplő megreked monoton munkájában, mígnem egy nap a rutin felborul, amikor iskolai szerelme visszatér a városba. Évek óta először Misha újra reményt érez arra, hogy kiszabaduljon a mindennapok unalmából. A város életének rövid, de viharos epizódja összefonódik a gyerekkori barátok bandájának történetével, akik újra egymásra találnak. Rajtuk múlik, hogy végigutazzanak az emlékek sávján, és újraélesszék barátságukat, ám valami miatt a múlt emlékei és maga a köztük lévő kötelék is veszélybe kerül...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.