King's Quest 3: To Heir is Human

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1986. október 1. (37 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A King's Quest harmadik részében Graham király földjét egy háromfejű sárkány fenyegeti akinek minden évben egy női áldozatot kell bemutatni, és nem nagy meglepetésre a szörnynek éppen a király lányára, Roseliara fáj a foga. Mindeközben Llewdor hegyének elhagyatott házában egy gonosz varázsló egy Gwydion nevű fiatalt tart fogva rabszolgaként. Gwydion nem tűrheti sokáig az elnyomást ezért kiutat kell találnia nem csak a házból, de muszáj lesz feltérképeznie önmaga identitását is. A King's Quest 3 folytatja az első két rész által kitaposott utat, amelyben a kurzorokkal irányítható karakter a környezeti elemekkel különféle igék és főnevek begépelésével tud interakcióba lépni. Mivel ebben az epizódban is valós időben telik az idő, így a játékos nemcsak arra van kényszerítve, hogy pontosan átgondolja a cselekvéseit, de gazdálkodnia kell a hátralévő idővel is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.