King's Quest 2: Romancing the Throne

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1985. május 9. (39 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Miután Graham megszerezte a három kincset és bemutatta őket Edwardnak, hősünket királlyá koronázták. Na de mit ér a trón egy királynő nélkül? Graham a mágikus tükörhöz fordul segítségért, hogy megmutassa neki, hol találja meg álmai asszonyát. A tükör egy toronyba zárt szépséges hölgyet mutat meg neki, aki Kolyma földjén sínylődik. Ahhoz, hogy megmentse őt, 3 kulcsot kell megszereznie, hogy kinyithassa velük az ajtót ami utat nyit hozzá. A King's Quest második része követi az első által lefektetett alapokat, a játékmenetbeli és puzzle formulákat szépen köti össze Kolyma változatos helyszíneivel. A feladványok megoldásához nem kevés képzelőerőre és a népszerűbb mesék/mondák ismeretére is szükség lesz. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.