Kentucky Route Zero

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. február 22. (11 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A mágikus realizmus művészeti irányzatba tartozó kalandjáték, amely egy Kentucky alatt található titkos barlang-rendszerről és az ott található autópályáról és a rajta utazó emberekről szól. A játék 5 felvonásból áll és a legutolsó, az ötödik rész 2020 január végén jelenik meg. Nagyon sokan a Twin Peaks-szel hasonlítják össze és az elmúlt évek alatt számos díjat elnyert már. A játék leginkább a narratívára és a hangulatra koncentrál, ezért sok fejtörőt ne keressetek benne.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.