Kaptain Brawe: A Brawe New World

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. január 20. (13 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cateia Games

Kiadó: Cateia Games

Platform: Windows/DOS, Switch, iOS, Android

Leírás:

Ebben az alternatív valóságban az emberiség a 19. század közepére már meghódította az űrutazást. Készülj fel egy küldetésekkel, összeesküvésekkel és általános káosszal teli utazásra. Légy részese ennek a fergeteges történetnek, és fedd fel a nagy űrkorszak összeesküvését.

Brawe kapitány módszerei nem jönnek be mindenkinek. Ő... nos, ő egy különleges fickó, akit a környezetében élők legtöbbször félreértenek. De bátor és megvesztegethetetlen, és mindent megtesz azért, hogy a gonosztevőket bíróság elé állítsa. A játékban 3 különböző karakterrel játszhatsz: Brawe kapitánnyal, Luna ügynökkel és Dannyvel. Összesen négy színes bolygót fedezhetsz fel, miközben olyan érdekes és egyedi karakterekkel találkozhatsz, mint az űrkalózok, a csillagközi kormány, a titkos ügynökök és még sok más.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kaptain Brawe A Brawe new World - végigjátszás
Végigjátszás
13 éve 4 hónapja (2011. február 20.)

Kaptain Brawe A Brawe new World - végigjátszás

Történetünk a 19. században játszódik. James Watt találmányának, a Polár Ion Hajtóműnek köszönhetően az emberiség képes volt eljutni az univerzum legtávolabbi z...