KAKU: Ancient Seal

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 4. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: BINGOBELL

Kiadó: BINGOBELL

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, PlayStation 5

Leírás:

KAKU: Ancient Seal egy nyílt világú, fantasy, akció-kalandjáték, amelyben a játékosok a saját maguk választott úton járhatják be a titokzatos kontinenst, amely tele van különös lényekkel, ősi romokkal és egyedülálló törzsekkel.

Kaku évek óta egyedül él egy havas hegycsúcson, és mindig arról a világról álmodik, ami azon túl van. Aztán egy nap, a titokzatos romok ősi őrzője azt mondja neki, hogy az a sorsa, hogy egy vaddisznóval együtt egy egész kontinenst átfedő kalandra induljon. Kaku alig tudja megfékezni a képzeletét, hogy mit talál majd a kinti világban. Talán legendás lények várnak rá? Vajon jók és kedvesek lesznek, vagy mogorvák és ellenségesek? Talán más törzsekkel kerül összetűzésbe? Mindezt csak akkor fogja megtudni, ha útnak indul, viszont előtte még rá kell jönnie, hogyan kommunikáljon ezzel a repülő vaddisznóval. Ja, és hogy mivel tömje majd meg a hasát, hiszen ez a disznó nem az a fajta disznó.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jövőre érkezik a nyílt világú KAKU: Ancient Seal
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. szeptember 24.)

Jövőre érkezik a nyílt világú KAKU: Ancient Seal

Felfedezés, harc, tárgykészítés, egy repülő vaddisznó és sok fejtörő vár ránk ebben különös fantasy világban.