Jurassic Park: The Game

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2011. november 16. (12 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ez a játék volt a Telltale csapat első próbálkozása az interaktív filmek terén. Az eredmény sajnos hagyott némi kívánni valót maga után. Sem a történet, sem a karakterek kidolgozottsága nem volt valami magas szinten, de az irányítással és a nehézségi szinttel is gondok voltak. A játék cselekménye nagyrészt az első Jurassic Park film történései közepette folyik, néhány visszatérő és néhány teljesen új szereplőkkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6/10 - Az első próbálkozások
2017. november. 16.
Az első próbálkozások általában mindig felemásra sikerednek. Nem volt ez máskét a Telltale első interaktív filmnek szánt játékában sem, a Jurassic Parkban. Gyengusz sztori, gyengusz irányítás és a grafika is elég "érdekes" volt. De valahol kezdeni kellett...

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.