Jerry Wanker and the Quest to get Laid

7.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 30. (6 hónapja 2 hete)

Műfaj: Humoros, Erotikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Jerry Wanker and the Quest to get Laid egy nosztalgikus utódja a pajkos point-and-click kalandjátékoknak. Jelen esetben is az lesz a fő feladatunk, hogy a főhősünket összehozzuk a szebbik nemmel. A kézzel-rajzolt 2D-s világon túl ismerős karaktereket, vicces szituációkat és rengeteg buja pillanatot találsz ebben a friss és pimasz történetben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

AdamkaHUN

Összes értékelése: 2

7.5/10 - Leisure Jerry?
2023. november. 22.

Ez egy nagyon beteg "pornó & click" kalandjáték. A kézzel rajzolt grafika nagyon jól néz ki, játékmenetben tipikus point&click játékról beszélünk. Mint a címben is írtam, hajaz a Leisure Larry nevű játékra, de ez a szex ábrázolásában kicsit túl tolja a dolgokat (már a menüben is nyögnek, bár ez a legkevesebb!), így erősen 18+ a játék(nem a menü miatt:)! A játék eleje még elég könnyű, majd amikor egyre több tárgy kerül az inventoryba, úgy nehezedik a helyzetünk. Ha szeretnél egy örült szexszel fűtött éjszakát végigjátszani és egy elvetemült kalandban részt venni, mert poénból sincs hiány, akkor ez a játék neked való, persze, ha elmúltál 18 :)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
2 hónapja 2 napja (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...