Jenny LeClue

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. szeptember 19. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A Jenny LeClue egy hangulatos, kézzel-rajzolt, leginkább a felfedezésre és a döntéseinkre koncentráló kalandjáték.

A ragyogó fiatal detektívet, Jenny-t irányítjuk, aki egy Arthurton nevezetű településen él. Jenny éles szemű, könyörtelen üldözője az igazságnak. Arthurtonban azonban semmi izgalmas nem történik, és Jenny igazi kalandra vágyik. Amikor az édesanyját gyilkossággal vádolják, útnak indul, hogy kiderítse a valódi igazságot. Hamarosan felfedezi, hogy Arthurtonban bizony semmi sem az, aminek tűnik. Különös, láthatatlan erők a háttérből mindent megtesznek, hogy Jenny-t távol tartsák az igazságtól és nem lesz könnyű dolga, ha kézre akarja keríteni a valódi gyilkost.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.