It's Grim Up North

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. április 26. (2 hónapja 3 hete)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Bad Reaction Games

Kiadó: Bad Reaction Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A galaxis legfejlettebb idegen faja, amely bármilyen helyzethez, ellenséges környezethez képes alkalmazkodni. De most az eddigi legnagyobb kihívásukkal állnak szemben... egy öregemberrel!

Hősünk, Terry, Yorkshire-ben, saját megyéjében élvezi az életét, egészen addig, amíg megdöbbentő felfedezést nem tesz. Az ő festői angol faluját megszállták az... idegenek. Nyomozását megkezdvén a kedvenc kocsmájába veszi az irányt, ahol megtudja, hogy a helyiek egy részét alakváltó idegenek vették át. Most Terryre hárul a feladat, hogy a helyiek után nyomozzon, és megtalálja közöttük az imposztorokat. De vajon a gyors észjárása, képességei és egy adag szarkazmus elég lesz-e Terrynek ahhoz, hogy felderítse a falu lakossága között rejtőzködő idegenek kilétét, mielőtt még a térdei megadják magukat?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.