Insurmountable

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 27. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - Rougelike-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Magányos hegymászóként különböző nehézségű terepekkel kell szembenézned, és ki kell állnod a hegymászás számtalan veszélyét! Rengeteg nehéz döntés vár rád a kockázatos környezetben. Juss fel és le a hegyről, leküzdve leküzdhetetlennek tartott magasságokat!

A játékban 3 hegymászó kiruccanását követheted végig, akik mindhárman különböző háttértörténettel rendelkeznek. A három rejtélyes történet során veszélyes állatokkal, baljós és jószándékú szereplőkkel találkozol, akik közül nem biztos, hogy mind ember lesz. A játékbeli döntéseidnek itt is fontos szerepük van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.