Inside

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 29. (8 éve 2 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Playdead

Kiadó: Playdead

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One, iOS

Leírás:

Experimentális platformjáték, amelyben egy kisfiút irányítunk egy nehezen kivehető disztopikus világban járva. A játék a 2008-ban megjelent Limbo szellemi utódja. A fejlesztést rögtön a Limbo megjelenése után elkezdték, és ismét a sajátfejlesztésű motorukat használták fel a fejlesztők. A játék zenéjét Martin Stig Andersen szerezte, akit a B kategóriás horror filmek zenéi inspiráltak.

A játékot mind a kritikusok, mind a játékosok pozitívan fogadták, a Metacritic oldalán 87-93 százalék között mozog.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.