Inked: A Tale of Love

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. április 26. (6 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Az Inked egy narratív központú puzzle játék, amely gyönyörű, golyóstollal rajzolt tájak világában játszódik. A Névtelen Hős szerepében játszva érdekes rejtvényeket oldasz meg, miközben szerelmedet, Aiko-t keresed.

A föld most békésnek tűnt, ezért a Névtelen Hős félretette a kardját. Kalandjai azonban még nem értek véget – veszélyes útra kellett indulnia, amikor elvesztette igaz szerelmét, a gyönyörű festőművészt, Aikót. Az eszével, a bátorságával és egy varázslatos ecsettel felfegyverkezve hamarosan rájön, hogy a toll erősebb lehet a kardnál.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.