Industria

5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 30. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Bleakmill

Kiadó: Headup Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A történet egy telefonhívással kezdődik, amiben megtudjuk a főhősnőnk nevét is: Nora Sohlheim egy kanapén elaludva tudja meg a vonal másik végén Waltertől, hogy probléma van. A dátum 1989. november 9-e, tehát a berlini fal lebontásának kezdete, szóval a zűrzavar kitörése nem véletlen, Norat mégis egy közeli kutatóbázishoz tereli Walter aggodalmas telefonhívása. Mire odaér Walter eltűnik, a titokzatos gépezet pedig furcsa levitálásba rántja a nőt, és elveszti az eszméletét. Amikor magához tér, egy kiüresedett és lerobbant helyen találja magát, teljesen egyedül. Válaszokat nem talál csak kérdéseket, így hát nincs más választása mint elindul felfedezni a környéket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

5/10 - ...az Industria a tervezőasztalon hagyta mindegyik valamire való ötletét...
2021. október. 29.
Merthogy az a helyzet, hogy az Industria a tervezőasztalon hagyta mindegyik valamire való ötletét, ami meg maradt az a vágyakozás az elődök irányába, valóban igéretes közegben. Ha lesz folytatás, a felsoroltak mellett az alkotók nem mehetnek el, mert amit most kaptunk, csak árnyéka bármelyik majmolt játéknak. Az egyediség pedig az árnyékból való kilépéssel érhető el, bízom benne, hogy az indie csapatban van még annyi szufla, hogy megugorják ezt a kihívást.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Industria
Teszt
2 éve 8 hónapja (2021. október 29.)

Industria

Az egyik nap elém sodorta a hírfolyam az Industriat és annyira megtetszett az egyedi látványvilága és a benne látható lövöldözés, hogy lecsaptam a játékra.