In the Valley of Gods

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: A játék fejlesztését törölték, vagy felfüggesztették. Kicsi az esély, hogy valaha megjelenik.

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Campo Santo

Kiadó: Campo Santo

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

A Campo Santo csapat második játéka, amely az 1920-as években, Egyiptomban játszódó, egyjátékos, belső-nézetes kalandjáték. A főszereplőnk ezúttal egy kegyvesztett felfedező-filmkészítő lesz - Rashida - aki fel szeretne tárni és filmre venni egy eddig még sosem látott, szinte hihetetlen felfedezést. Ezt azonban nem lesz képes egyedül végigcsinálni és sajnos csak egyetlen emberhez fordulhat segítségért: Zorához, volt partneréhez, akinél megfogadta, hogy soha többet nem fognak együtt dolgozni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Barangolás az Istenek völgyében
Hír
6 éve 4 hónapja (2017. december 8.)

Barangolás az Istenek völgyében

Végre bemutatták a Firewatch készítőinek legújabb játékát.