In the Shadows

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 20. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle, Platformer

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az In the Shadows egy 2D-s puzzle platformer játék, ahol fényeket használunk, hogy eltüntessük az árnyékokat, amelyek képesek mindennapi tárgyakká alakulni, amivel gonosz módon elrejtőznek előlünk. Éjszaka azonban ezek a hétköznapi tárgyak életre kelnek és veszélyessé válnak. Viszont, ha fény éri őket, kezesbárányként segítik utunkat. A történet a félelmekről és az emberi kényelmességről szól, amiben egy felnőtt férfi visszaesik a gyermekkori fántáziavilágába, ahol kénytelen szembenézni a félelmeivel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.