In Other Waters

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. április 3. (4 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Szöveges, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Jump Over The Age

Kiadó: Fellow Traveller

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A játékban egy mesterséges intelligenciát irányítunk, akinek az a feladata, hogy épségben eljuttasson egy xenobiológust az óceán egyik pontjából a másikba. Ez az óceán azonban nem a Föld nevű bolgyón található, ezért az útjuk során idegen lényeket és anyagokat fogunk tanulmányozni, miközben az előzőleg ott dolgozó xenobiológus egyre rejtélyesebb története kezd kibontakozni előttünk.

A játék nagyon egyedi kezelőfelülettel rendelkezik, és a benne lévő sok szöveg miatt akár egy kissé interaktívabb vizuális novellaként is tekinthetünk rá.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - Részletgazdag, narratív sci-fi
2020. szeptember. 1.
Az In Other Waters nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Nagyon nehéz pontozni, de szerintem az ár-értéket tekintve egy ilyen részletes játék simán megérdemli a kilenc pontot. Ha szeretsz olvasni, és minimum haladó szinten beszélsz angolul, és mindezek mellett érdekel a biológia egy kis sci-fivel vegyítve, szerintem nem jársz rosszul, ha teszel vele egy próbát.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

In Other Waters
Teszt
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 1.)

In Other Waters

Ha azt mondom, hogy képzeljetek el egy játékot, ami egy idegen bolygón játszódik, idegen lényekkel, vajon hányan fognak közületek véres horrort, szimpla FPS-t,...

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon
Hír
2 éve 1 hónapja (2022. május 5.)

Ma kezdődik az idei LudoNarraCon

Az idei, narratív játékokat ünneplő fesztivál, ismét rengeteg demót, leárazást és fejlesztői beszélgetést hoz magával.