Ikai

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 29. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Ikai egy belső-nézetes pszichológiai horrorjáték, amely a japán folklórból merít ihletet.

Az Ikai a klasszikus pszichológiai horror műfaj szellemiségét testesíti meg a gonosz lényekkel szemben támadásra képtelen, védtelen főszereplővel. Ugyanakkor a horror új értelmét tárja fel azáltal, hogy a játékosnak közvetlenül kell szembe néznie a fenyegetésekkel, nem menekülve, de nem is támadva. A játék minden egyes mechanikája a tehetetlenségnek ezt az átélhető érzését hivatott kelteni, és feszült hangulatot teremteni. A lassú, precíz és természetes mozgások, mint az interakció módja, a való élethez hasonlítanak, hogy elősegítsék az Ikai hátborzongató világában való elmerülést.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ránéztünk a Steam Next Festre
Érdekesség
2 éve 9 hónapja (2021. október 3.)

Ránéztünk a Steam Next Festre

Itt van a Steam feszt itt van újra, mondhatnánk könnyű szívvel, ugyanis lassan megszokottá válik, hogy minden ősszel óriási demó dömpinggel jelentkezik a világ...