I have no mouth, and I must scream

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. október 31. (28 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cyberdreams

Kiadó: Acclaim Entertainment

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

Harlan Ellison novellája alapján készült point&click kalandjáték 1995-ből. Az alapsztori arról szól, hogy egy nagy intelligenciájú számítógép (név szerint AM) kiírtotta az emberiséget, 5 ember kivételével. Mindegyikőjük bűnösnek számít a maga nemében, AM pedig olyan kihívások elé állítja őket amelyekben felül kell kerekedniük önnön gyengeségeiken. A történet olyan erkölcsileg megkérdőjelezhető témákat érint mint a nemi erőszak, paranoia és gyilkosság. Többféle választható karakter, 7 féle befejezés, és nehéz játékmenet jellemzi ezt a hangulatában igen sötét tónusú kalandjátékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9/10 - Klasszikus játékmenet, jó sztori
2017. november. 22.
Én olvastam az eredeti novellát, annak alapgondolatát viszi tovább a játék, erősen kibővítve több szereplővel és azok hátterével, mindezt nagyon jól megírva. Mindegyik karakter teljesen egyedi a maga lelki problémáival és morális válságával. A játékmenet klasszikus point & click. Külön érdekes dolog, hogy egy-egy feladványt többféleképpen is megoldhatunk, bár ez nagyban nem befolyásolja a végeredményt.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.