I fell from Grace

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. december 20. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Deep Taiga

Kiadó: Deep Taiga

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Retró stílusú, 2D-s, platformer kalandjáték. A történet a jelenkorban játszódik Maine-ben, és egy Henry nevű, 40 éves férfi szomorú történetét mutatja be. Henry-re rendesen rájár a rúd. Nehezen, de próbálja túltenni magát a szomorúságán, hogy a várandós felesége elvetélt. Nem sokkal később azonban jön az újabb csapás: a feleségét egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálják. A kezeléseket képtelenek megfizetni, ráadásul a munkahelyén - kutató orvos - is stagnál, fizetésemelésről még csak nem is álmodhat. Aztán egy nap, szinte a semmiből, Henry-hez kerül a betegség gyógymódja. Henry csodaként értelmezi, de aztán kénytelen rádöbbenni, hogy semmi sincs ingyen. Ahogy megpróbálja kideríteni, honnan származik ez a rejtélyes gyógymód, úgy kezd el a sorsa még baljósabb fordulatokat venni.

A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy a párbeszédek teljesen rímbe vannak szedve és minden egyes döntésünk befolyással van a történetre.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

I fell from Grace - rímbe szedett, kőkemény dráma
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 22.)

I fell from Grace - rímbe szedett, kőkemény dráma

A retró stílusra és platformer elemekre építő kalandjáték egy rejtélyes és szomorú történetet próbál elmesélni nekünk egy igencsak érdekes formában.