I am Dead

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 8. (3 éve 9 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Hollow Ponds

Kiadó: Annapurna Interactive

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Switch

Leírás:

A játék főhőse Morris Lupton, a Shelmerton szigeten található múzeum kurátora. Ja és nem mellesleg halott. Kutyájával karöltve szellem alakban tér vissza, hogy megakadályozza a helyi vulkán kitörését. Eddig semmi különös nem lenne a játékban, csakhogy a szellem alak megváltozott képességekkel és látásmóddal jár. Ami aztán teljesen megbolondítja a programban található puzzleöket, a felfedezést és nem mellesleg a narratívát is. A többi szellemmel való kapcsolatunk kialakítása folyamán hozzájuk kötődő tárgyakat kell megtalálnunk amelyek az idő múlásával érthető módon elvesztek, vagy máshova kerültek. Nem csak a megtalálásuk hanem a működésük megismerése is fontos aspektus lesz, amíg végül teljesen megértjük az adott szellem jellemét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Leginkább várt játékok: 2020 Q4
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 30.)

Leginkább várt játékok: 2020 Q4

Legújabb rovatunkban arra vállalkozunk, hogy az előttünk álló negyedév általunk leginkább várt játékairól írjunk pár sorban. Ezeket valószínűleg majd tesztek kö...