Hypnospace Outlaw

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. március 12. (5 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi, Fantasy

Játékmenet: Életszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tendershoot

Kiadó: No More Robots

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux, Mac OS

Leírás:

A Hypnospace Outlaw egy '90-es évekbeli internet-szimulátor, amelyben a Hypnospace sokféle furcsa és csodálatos weboldalát kell átkutatnod, hogy levadászd a bűnösöket, miközben szemmel tartod a postaládádat, elkerülöd a vírusokat és a reklámprogramokat, és rengeteg olyan alkalmazást töltesz le, amelyek hasznosak lehetnek... Vagy éppen nem.

A Hypnospace Enforcer munkád részeként a szerzői jogok megsértését, az internetes zaklatást és egyéb túlkapásokat kell figyelned. A jelentések és jutalmak pedig közvetlenül a Hypnospace járőrszolgálatától érkeznek a postaládádba. Szabadidődben úgy alakíthatod át a HypnOS-asztalodat, ahogyan azt jónak látod, mégpedig különféle letöltések, háttérképek, képernyőkímélők és segédrobotok segítségével.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.